Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вулиця Данила Галицького, 56, Вигода, Івано-Франківська область, 77552
вулиця Данила Галицького, 56, Вигода, Івано-Франківська область, 77552
Телефони: +380664463368 +380681382219
09:00–18:00
м.Долина Івано-Франківської обл. вул.Грушевського, 26Д
Телефони: +380950723720 +380681382219
09:00–18:00
+380664463368 +380681382219 Замовити дзвінок

Набір спецій для приготування Бограчу. Закарпатська кухня.

Код товару: 190-01
Відгуки: (0)
В наявності
56.00 грн.
Характеристики: (дивитися всі)
Маса нетто
60г
Пакування
коробка
Склад
паприка червона сушена різана, морква, томати, кмин, коріандр, паприка мелена, петрушка, кріп, лавровий лист, часник, цибуля, перець чорний мелений, перець духмяний мелений
Умови зберігання
при t від 5°C до 25°С, При відносній вологості повітря не більше 70%, В сухому приміщенні , В вентильованому приміщенні
Термін придатності
24міс. з дати виробництва вказаній на упаковці
  • Інгредієнти для приготування бограчу:
    • копчена підчеревина – 150г;
    • свіже сало – 100г;
    • яловичина (пашина) – 500г;
    • свинина (грудинка) – 1кг;
    • цибуля – 1 шт.;
    • морква – 2 шт.;
    • болгарський перець – 3 шт.;
    • картопля – 7 шт.;
    • помідори – 2 шт.;
    • червоне сухе вино – 150мл;
    • часник – 5 зубчиків.;
    • петрушка – 3 гілочки.;
    • кріп – 3 гілочки;
    • спеції до бограчу -1ст. ложка.;
    • сіль – 20г;
    • вода – 1.5л
  • Спосіб приготування:
    1. Сало і копчену підчеревину наріжте кубиком. Обсмажте в розігрітому казані 5 хв., аби витопився жир. Додайте дрібно порізану цибулю, смажте її до прозорості з спеціями «до бограчу».
    2. Перемішайте та наріжте великими кубиками свинячу грудинку та яловичу пашину. Додайте у казан та обсмажте до легкої скоринки.
    3. Посоліть, вилийте воду, накрийте казан кришкою і залиште тушкуватися на 40 хв. Наріжте моркву кільцями, а болгарський перець дрібними кубиками. Покладіть у казан до м’яса.
    4. Наріжте великими шматочками очищену картоплю. Викладіть її у казан і тушкуйте страву ще 15 хв. Потім додайте подрібнені помідори, сухе червоне вино та тушкуйте ще 10 хв. Покладіть розчавлені зубчики часнику, подрібнені кріп та петрушку, перемішайте, зніміть з вогню і дайте настоятись.
    5. Смакуйте карпатський бограч під червоне сухе!
  • Склад: паприка червона сушена різана, морква, томати, кмин мелений, коріандр, паприка мелена, петрушка, кріп, лавровий лист, часник, цибуля, перець чорний мелений, перець духмяний мелений.
    БЕЗ ГМО

Розмір: 100*100*30 мм

Місткість: 60 г.

Загальні
Маса нетто
60г
Пакування
коробка
Склад
паприка червона сушена різана, морква, томати, кмин, коріандр, паприка мелена, петрушка, кріп, лавровий лист, часник, цибуля, перець чорний мелений, перець духмяний мелений
Умови зберігання
при t від 5°C до 25°С, При відносній вологості повітря не більше 70%, В сухому приміщенні , В вентильованому приміщенні
Термін придатності
24міс. з дати виробництва вказаній на упаковці
Спосіб приготування
Інгредієнти для приготування закарпатського бограчу
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Можливо вас зацікавить
56.00 грн.