Закарпатська кухня формувалась під впливом історичних факторів, тут переплелися гастрономічні культури кілької національних меншин, більша частина якої займає угорська кухня. Вона славиться ситністю, пікантністю, великою різноманітністю страв і невичерпною фантазією в їх приготуванні
Найвідомішою стравою угорсько-закарпатської кухні є гуляш(мясний наваристий і горстрий на смак суп), паприкаш(м’ясо тушковане в сметані), перкельт( мясне рагу з овочами),халасле (рибний суп) а також візитна карточка Закарпаття- угорський бограч.
За допомогою наших натуральних спецій пропонуємо приготувати вам страви з м’яса, риби та легендарний закарпатський бограч.
Розмір коробки: 125x125x30мм
Вага нетто:90г
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.