9 сушених овочів та трав, які додадуть яскравого смаку найбезбарвнішим стравам. Ми розмістили їх у мінімалістичній милій коробочці, що не зіпсує ваш інтер’єр.
Томати. Доповнюють каші, картоплю, страви з м’яса і риби, соуси й заправки.
Імбир. Домішують до м’яса, риби, овочевих, рідких страв, салатів, десертів, круп, сиру. Додавайте його до випічки, алкогольних і безалкогольних напоїв, меду, соусів, маринадів.
Часник. Додають у салати, супи, соуси, м'ясні, круп'яні, овочеві, грибні, рибні, борошняні, яєчні страви, курятини, дичини, та морепродуктів.
Розмарин. Поєднуйте його з супами, стравами з м'яса, овочами, сирами, хлібобулочними виробами, соусами й маринадами. Розмарин зберігає аромат після тривалої кулінарної обробки.
Зіра. Нею приправляють плов, гарячі м'ясні, рибні, овочеві страви, овочеві та фруктові салати, рагу, супів.
Чабер. Використовують в салатах, додають в соуси й супи. Чабер є прекрасним доповненням при консервуванні помідорів, огірків, грибів. Підходить для грибних страв, картоплі та м’яса.
Куркума. Підходить до страв: овочевих, м’ясних, рибних, плову, випічки, приготування чаїв і різноманітних напоїв.
Паприка чудово поєднується з м'ясом, особливо свининою, куркою, овочами, особливо томатами та капустою, сиром, яйцями, рибою та морепродуктами. Кладуть паприку в гуляш, чилі, супи, соуси, салати, фаршировані яйця, рис, страви з меленого м'яса
Копчена паприка. Найпопулярніша приправа до м'ясних і рибних страв, соусів і підлив, борщів і солянки, до овочевих страв, картоплі, бобових, макаронів, піци, до снеків і інших страв, яким ви хочете надати пікантний аромат диму і копченості.
Розмір: 20x20x3 см
Вага: 160 г
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.