Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вулиця Данила Галицького, 56, Вигода, Івано-Франківська область, 77552
вулиця Данила Галицького, 56, Вигода, Івано-Франківська область, 77552
Телефони: +380950723720 +380681382219
09:00–18:00
м.Долина Івано-Франківської обл. вул.Грушевського, 26Д
Телефони: +380950723720 +380681382219
09:00–18:00
+380950723720 +380681382219 Замовити дзвінок

Спеції для м’яса

Код товару: 193-01
Відгуки: (0)
В наявності
42.00 грн.
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Маса нетто
60г
Пакування
картон
Склад
паприка червона сушена, чебрець, кардамон, часник, цибуля, коріандр, розмарин, імбир, куркума, лавровий лист, петрушка, пажитник, гірчиця, кунжут
Умови зберігання
при t від 5°C до 25°С, При відносній вологості повітря не більше 70%, В сухому приміщенні , В вентильованому приміщенні
Термін придатності
24міс. з дати виробництва вказаній на упаковці

Ви помітили, що чим далі в гори-тим смачніше м’ясо? Секрет криється у маринуванні правильним набором спецій, які ми пропонуємо придбати вам.

  • Склад: паприка червона сушена , чебрець, кардамон, часник, цибуля, коріандр, розмарин, імбир, куркума, лавровий лист, петрушка, пажитник, гірчиця, кунжут.
    БЕЗ ГМО
  • Спосіб приготування: Готуйте різні види м'яса: кролятину, індичку, курятину, яловичину, стейки і т.д. Використовуйте для тушення, копчення, смаження на пательні, грилі або запікання в духовці. Підготовлені шматочки м’яса натерти приправою або посипати за 20-30 хвилин перед смаженням, тушкуванням чи запіканням з розрахунком 2,5 г спеції до м'яса на 100 г сирого м’яса.

Розмір: 100*100*30 мм

Загальні
Маса нетто
60г
Пакування
картон
Склад
паприка червона сушена, чебрець, кардамон, часник, цибуля, коріандр, розмарин, імбир, куркума, лавровий лист, петрушка, пажитник, гірчиця, кунжут
Умови зберігання
при t від 5°C до 25°С, При відносній вологості повітря не більше 70%, В сухому приміщенні , В вентильованому приміщенні
Термін придатності
24міс. з дати виробництва вказаній на упаковці
Спосіб приготування
Готуйте різні види м''яса: кролятину, індичку, курятину, яловичину, стейки і т.д. Використовуйте для тушення, копчення, смаження на пательні, грилі або запікання в духовці. Підготовлені шматочки м’яса натерти приправою або посипати за 20-30 хвилин перед смаженням, тушкуванням чи запіканням з розрахунком 2,5 г спеції до м''яса на 100 г сирого м’яса
Застосування
Спеції для приготування м'яса
Розмір, мм
100*100*30
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Можливо вас зацікавить
42.00 грн.