У чому користь гімалайської та карпатської солі?
Сіль гімалайська чорна видобувається в передгір'ях Гімалаїв. Її фішки-це пікантний запах і менш солоний смак ніж у звичайної солі. Тому понаднормове вживання гімалайської солі не загрожує накопиченням токсинів у організм. Вона містить більше корисних мікроелементів ніж кухонна сіль.
Сіль гімалайська рожева - це лідер серед інших солей по кількості мікроелементів (понад 80) і вітамінів. Оксид заліза надає їй рожевого відтінку, а інші елементи-екстравагантного смаку.
Сіль морська із прованськими травами - суміш висушених трав із букету «Прованс» з морською сіллю. Додайте її до перших та других страв на останньому етапі приготування. Салати приправляйте за пів години до подачі, щоб інгредієнти увібрали смак трав. Перед використанням продукт змелюють за допомогою млинка.
Склад: сіль морська, часник, розмарин, базилік, чебрець, майоран, орегано, чабер, м’ята, шавлія.
Сіль карпатська проходить складний технологічний процес збагачення мікроелементами: магнієм і кальцієм. Додавайте до буденних страв та консервування овочів та м’яса, щоб страви увібрали вітаміни Карпат!
Розмір: 150*150*30 мм
Маса нетто : 600 г
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.