Ягоди в цукрі
Карпатський десерт-ягоди перетерті з цукром
Ягоди перетерті з цукром-це спосіб консервації, який припав до душі бойкам і вони перетворили його на десерт. З тих часів, ми не змінили спосіб виробництва та не додаємо штучних консервантів чи барвників.
- Склад баночки-це ягоди та цукор;
- Цукор зберігає плоди роками та береже їх вітамінний склад.
Вживайте в невеликій кількості. Ягоди перетерті цукром смачніші та корисніші за цукерку:
- додавайте до подачі м’яса та твердого сиру;
- поливайте десерти та робіть начинку для тортів/булочок;
- готуйте запашні напитки: ароматний глінтвейн, лікувальні сиропи та чай.
Замовляй у магазині і ми доставимо солодкий кусочок карпатської полонини у ваш дім!