Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вулиця Данила Галицького, 56, Вигода, Івано-Франківська область, 77552
вулиця Данила Галицького, 56, Вигода, Івано-Франківська область, 77552
Телефони: +380664463368 +380681382219
09:00–18:00
м.Долина Івано-Франківської обл. вул.Грушевського, 26Д
Телефони: +380950723720 +380681382219
09:00–18:00
+380664463368 +380681382219 Замовити дзвінок

Спеції для Баноша

Код товару: 192-01
Відгуки: (0)
В наявності
56.00 грн.
Характеристики: (дивитися всі)
Маса нетто
60г
Пакування
картон
Склад
паприка червона сушена різана, чилі різаний, паприка зелена різана, чорний перець, цибуля різана, часник, базилік, коріандр, гімалайська сіль мелена
Умови зберігання
при t від 5°C до 25°С, При відносній вологості повітря не більше 70%, В сухому приміщенні , В вентильованому приміщенні
Термін придатності
24міс. з дати виробництва вказаній на упаковці

Склад: паприка червона сушена різана, чилі різане, паприка зелена різана, чорний перець мелений, цибуля різана, часник, базилік, коріандр, гімалайська сіль мелена.
БЕЗ ГМО.

Рецепт:

  1. Сметану або краще вершки наливаємо в каструлю і доводимо до кипіння, додаємо 0,5 ч.л. суміші для спецій “для Баноша”.
  2. Щоб при додаванні кукурудзяного борошна в киплячу сметану не утворилися грудки, заливаємо борошно водою, заразом і промиваємо його від лушпиння. Акуратно зливаємо воду разом з лушпинням – в мисці залишається чисте кукурудзяне борошно.
  3. Промите борошно викладаємо в киплячу сметану і починаємо перемішувати дерев’яною ложкою кашу, що густішає. Вогонь зменшуємо до мінімуму і продовжуємо перемішувати. Як тільки банош починає блищати від крапель жиру, що з’явилися, знімаємо каструлю з вогню.
  4. Готуємо зажарку для баноша: очищаємо цибулину від лушпиння, миємо й нарізаємо її півкільцями. Копчене сало або бекон нарізаємо невеликими шматочками. Викладаємо бекон і цибулю на пательню і смажимо на повільному вогні, поки цибуля не стане золотистого кольору,додаємо 0,5 ч.л.суміші спецій “до Баноша” .

Розмір: 100*100*30 мм

Загальні
Маса нетто
60г
Пакування
картон
Склад
паприка червона сушена різана, чилі різаний, паприка зелена різана, чорний перець, цибуля різана, часник, базилік, коріандр, гімалайська сіль мелена
Умови зберігання
при t від 5°C до 25°С, При відносній вологості повітря не більше 70%, В сухому приміщенні , В вентильованому приміщенні
Термін придатності
24міс. з дати виробництва вказаній на упаковці
Спосіб приготування
'Рецепт приготування гуцульського баношу:
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Можливо вас зацікавить
56.00 грн.