Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вулиця Данила Галицького, 56, Вигода, Івано-Франківська область, 77552
вулиця Данила Галицького, 56, Вигода, Івано-Франківська область, 77552
Телефони: +380950723720 +380681382219
09:00–18:00
м.Долина Івано-Франківської обл. вул.Грушевського, 26Д
Телефони: +380950723720 +380681382219
09:00–18:00
+380950723720 +380681382219 Замовити дзвінок

Суміш прянощів для приготування глінтвейну з карпатським медом

Код товару: 191-01
Відгуки: (0)
В наявності
28.00 грн.
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Маса нетто
20г
Пакування
картон
Склад
кориця, імбир, бадьян, мускатний горіх, цедра апельсина, кардамон, гвоздика, перець духмяний горошок
Умови зберігання
при t від 5°C до 25°С, При відносній вологості повітря не більше 70%, В сухому приміщенні , В вентильованому приміщенні
Термін придатності
24міс. з дати виробництва вказаній на упаковці

Холодними вечорами готуйте карпатський глінтвейн для теплих інтимних розмов, хорошої книжки чи родинних посиденьок. Смак прянощів п’янить, а запах апельсину, кориці та мускатного горіху влаштують в домі ароматерапію.

  • Склад: кориця, імбир, бадьян, мускатний горіх, цедра апельсина, кардамон, гвоздика, перець духмяний горошок.
  • Спосіб приготування: вилийте у ємність червоне вино та поставте на вогонь, додайте вміст пакету, свіжу цедру апельсину, лимону та натуральний мід. Нагрійте вино до 80°С, не доводячи до кипіння, додайте мед (цукор), часточки апельсина та лимона. Дайте настоятися 10 хвилин під кришкою та розливайте по келихах. Перед наступним використанням запарте знову.

Розмір: 100*100*30 мм

Вага: 10г + мед: 15г

Загальні
Маса нетто
20г
Пакування
картон
Склад
кориця, імбир, бадьян, мускатний горіх, цедра апельсина, кардамон, гвоздика, перець духмяний горошок
Умови зберігання
при t від 5°C до 25°С, При відносній вологості повітря не більше 70%, В сухому приміщенні , В вентильованому приміщенні
Термін придатності
24міс. з дати виробництва вказаній на упаковці
Спосіб приготування
Спосіб приготування: вилийте у ємність червоне вино та поставте на вогонь, додайте вміст пакету, свіжу цедру апельсину, лимону та натуральний мід. Нагрійте вино до 80°С, не доводячи до кипіння, додайте мед (цукор), часточки апельсина та лимона. Дайте настоятися 10 хвилин під кришкою та розливайте по келихах. Перед наступним використанням запарте знову.
Застосування
приправа для глінтвейну з Карпат
Розмір, мм
120*70*30
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Можливо вас зацікавить
28.00 грн.