Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вулиця Данила Галицького, 56, Вигода, Івано-Франківська область, 77552
вулиця Данила Галицького, 56, Вигода, Івано-Франківська область, 77552
Телефони: +380664463368
Пн-Пт 09:00–18:00.
Суб-Нед – вихідні
+380664463368 Замовити дзвінок

Спеції для Баноша

Код товару: 192-01
Відгуки: (0)
В наявності
56.00 грн.
Характеристики: (дивитися всі)
Маса нетто
60 г.
Пакування
картон
Склад
паприка червона сушена різана, чилі різаний, паприка зелена різана, чорний перець, цибуля різана, часник, базилік, коріандр, гімалайська сіль мелена
Умови зберігання
при t від 5°C до 25°С, При відносній вологості повітря не більше 70%, В сухому приміщенні , В вентильованому приміщенні
Термін придатності
24 міс.

Склад: паприка червона сушена різана, чилі різане, паприка зелена різана, чорний перець мелений, цибуля різана, часник, базилік, коріандр, гімалайська сіль мелена.
БЕЗ ГМО.

Рецепт:

  1. Сметану або краще вершки наливаємо в каструлю і доводимо до кипіння, додаємо 0,5 ч.л. суміші для спецій “для Баноша”.
  2. Щоб при додаванні кукурудзяного борошна в киплячу сметану не утворилися грудки, заливаємо борошно водою, заразом і промиваємо його від лушпиння. Акуратно зливаємо воду разом з лушпинням – в мисці залишається чисте кукурудзяне борошно.
  3. Промите борошно викладаємо в киплячу сметану і починаємо перемішувати дерев’яною ложкою кашу, що густішає. Вогонь зменшуємо до мінімуму і продовжуємо перемішувати. Як тільки банош починає блищати від крапель жиру, що з’явилися, знімаємо каструлю з вогню.
  4. Готуємо зажарку для баноша: очищаємо цибулину від лушпиння, миємо й нарізаємо її півкільцями. Копчене сало або бекон нарізаємо невеликими шматочками. Викладаємо бекон і цибулю на пательню і смажимо на повільному вогні, поки цибуля не стане золотистого кольору,додаємо 0,5 ч.л.суміші спецій “до Баноша” .

Розмір: 100*100*30 мм

Загальні
Маса нетто
60 г.
Пакування
картон
Склад
паприка червона сушена різана, чилі різаний, паприка зелена різана, чорний перець, цибуля різана, часник, базилік, коріандр, гімалайська сіль мелена
Умови зберігання
при t від 5°C до 25°С, При відносній вологості повітря не більше 70%, В сухому приміщенні , В вентильованому приміщенні
Термін придатності
24 міс.
Спосіб приготування
'Рецепт приготування гуцульського баношу:
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Можливо вас зацікавить
56.00 грн.