Підбірка 9 пряних трав без яких жоден кулінар не обійдеться ані дня. Придбайте для власної красивої кухні, щоб позбутися тисяч різнобарвних пакетиків. Або даруйте улюбленим повелителям смачних страв.
Тим’ян додають в салати, закуски, супи, страви з овочів, бобових, м'яса, птиці, риби, морепродуктів, в соуси, використовують при приготуванні копченостей.
Кріп додають в салати, супи, другі страви з овочів, грибів, м'яса, риби, в соуси, маринади, соління, овочеві соки, використовують для прикраси блюд, застосовують при консервуванні овочів.
Базилік додають в салати, супи, основні страви з м'яса, риби, овочів, бобових, в ковбаси та консерви, кетчупи, соуси, заправки й маринади. Використовують для ароматизації масел і оцту.
Петрушку можна додавати в супи, гарніри, салати, гарячі й холодні страви.
Орегано додають в салати, супи, страви з овочів (добре поєднується з помідорами), грибів, сиру, м'яса, риби, в пасту, піцу, маринади, лікери, при консервуванні каперсів, оливок.
Розмарин додають в супи, страви з м'яса, овочів, сиру, хлібобулочні вироби, соуси й маринади. Він зберігає свій аромат після тривалої кулінарної обробки. Поєднується з багатьма видами овочів і прянощами: петрушкою, чебрецем, чорним перцем та іншими.
Чабер використовують в салатах, додають в соуси й супи. Смачно доповнює помідори, огірки, гриби при консервуванні.
Майоран додають в салати, супи, м'ясні страви, ковбаси, м'ясний фарш, страви з птиці, риби, паштети, пасту, соуси (сметанні, томатні), напої (чай, вино, лікери, наливки). Використовують для ароматизації оцту та при консервуванні овочів (огірків, помідорів, кабачків).
М'яту додають в салати, закуски, супи (овочеві супи, солянки), основні страви з м'яса і риби, вироби з тіста (пряники, булочки, коржики, печиво), напої (морси, лікери), соуси й маринади. Прикрашають готові страви: салати, закуски, морозиво, коктейлі та інші.
Розмір: 20x20x3 см
Вага: 86 г
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.