Ягоди в цукрі
Карпатський десерт-ягоди перетерті з цукром
Ягоди перетерті з цукром-це спосіб консервації, який припав до душі бойкам і вони перетворили його на десерт. З тих часів, ми не змінили спосіб виробництва та не додаємо штучних консервантів чи барвників.
- Склад баночки-це ягоди та цукор;
- Цукор зберігає плоди роками та береже їх вітамінний склад.
Вживайте в невеликій кількості. Ягоди перетерті цукром смачніші та корисніші за цукерку:
- додавайте до подачі м’яса та твердого сиру;
- поливайте десерти та робіть начинку для тортів/булочок;
- готуйте запашні напитки: ароматний глінтвейн, лікувальні сиропи та чай.
Замовляй у магазині і ми доставимо солодкий кусочок карпатської полонини у ваш дім!
Як вибрати Ягоди перетерті з цукром?
Якщо Ви задавали собі таке питання, то Ви правильно вибрали наш інтернет-магазин.
На даний момент у нас є, що Вам запропонувати.
- Склад вітамін К, саліцилова кислота, смородина перетерта з цукром;
Зверніть увагу, що з таким набором параметрів, кількість даного товару залишилось 3.
Так само Ви можете зателефонувати нам по телефонах +380664463368, +380681382219, і наші менеджери із задоволенням проконсультують і підберуть для Вас оптимальний варіант.
Обираючи продукцію в нашому інтернет-магазині, Ви завжди будете впевнені в якості придбаного товару, а ми завжди будемо раді бачити Вас знову.
Завжди ваш МАНУФАКТУРА «Карпатський Колорит»