Перга, або «бджолиний хліб», — це квітковий пилок, який бджоли збирають, утрамбовують у стільники, змочують нектаром і медом, а потім
консервують у безповітряному середовищі шляхом молочнокислого бродіння. Це високопоживний корм для бджіл та цінний продукт для людини,
що містить білки, вітаміни, мінерали та ферменти.
Користь для людини: Зміцнює імунітет та підвищує загальний тонус організму. Сприяє відновленню сил після хвороб та операцій.
Сприятливо впливає на серцево-судинну та нервову системи.Є джерелом білка, вітамінів (зокрема, групи В, Е, С, Р) та мікроелементів (калій, магній, залізо, кальцій). Допомагає виводити токсини, покращує мікрофлору кишечника та очищає судини.
Пергу слід вживати наспіх, за 30 хвилин до їжі, ретельно розжовуючи та не запиваючи водою, або ж розчиняючи в теплій воді чи змішуючи з
медом. Для дорослих рекомендовано 1-2 чайні ложки на день, а для дітей – дозування залежить від віку (наприклад, 1/2 чайної ложки для дітей
до 3 років, 1 чайна ложка для дітей до 12 років).
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.