Калганівка — традиційна горівка наших предків, яку описував Котляревський. Один із кількох стародавніх п'янючих напоїв, що дійшов до наших днів. Ми знаємо, як важко знайти “український женьшень”: його немає на ринках та в супермаркетах. Але ми не можемо позбавити вас можливості насолоджуватись м'якою горівкою, що не викликає похмілля.
Калган містить катехін — дубильну речовину, яку використовують для лікування кишково-шлункового тракту, печінки та жіночих хвороб. Ця інформація звучить для тих, хто не вживає алкоголь.
Спосіб приготування настоянки: корінь калгану залити 0,5 л якісною горілкою або самогоном (40%). Закоркувати. Настоювати 3-4 тижні в темному місці при кімнатній температурі. Приймати по 15-30 крапель 2-3 рази на день за 10-15 хв до їжі протягом 10 днів. Зробити перерву 7 днів. Курс повторити. Рекомендуємо додавати 10-15 крапель в чай, якщо ви не вживаєте спиртне.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.